Declinare de responsabilitate

04.03.2023

Week.ro este un agregator de produse care își propune să ofere utilizatorilor săi o gamă largă de opțiuni din diverse domenii, cum ar fi fashion, tehnologie, jocuri și multe altele. Deși echipa Week.ro depune eforturi considerabile pentru a asigura că informațiile prezentate pe site sunt precise și actualizate, este important să se precizeze că site-ul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care utilizatorii întâmpină probleme în urma utilizării produselor prezentate pe platformă.

Mai precis, Week.ro nu garantează că produsele prezentate pe site sunt disponibile la momentul achiziționării, că acestea corespund în totalitate cu descrierile și imaginile prezentate, sau că acestea îndeplinesc așteptările utilizatorului. În plus, site-ul nu poate fi considerat responsabil pentru orice problemă apărută în urma achiziționării produselor prin intermediul site-ului, cum ar fi defecțiuni, neconformități sau orice altă problemă legată de calitatea sau funcționalitatea produsului achiziționat.

Este important ca utilizatorii să înțeleagă că Week.ro este doar un intermediar între consumator și producători, iar responsabilitatea pentru calitatea și funcționalitatea produselor revine exclusiv producătorului sau furnizorului. În consecință, în cazul oricărei probleme legate de produs, utilizatorii trebuie să contacteze direct producătorul sau furnizorul în cauză, iar Week.ro nu poate fi considerat responsabil pentru nicio pierdere sau daună apărută în urma utilizării produselor prezentate pe site.